Nieuwe Elektrische Tandenborstels van Oral-B

‘Een nieuw tijdperk in tandenpoetsen’, het klinkt cliché, maar Oral-B komt met drie dusdanig vernieuwende vondsten dat we het toch echt zo moeten noemen!

Tanden poetsen in overleg met je smartphone

Te beginnen bij het meest ‘Startrek-achtige’ hoogstandje, de techniek die je elektrische tandenborstel verbindt met je Smartphone. Met deze noviteit is Oral-B echt de allereerste, en dit gaat absoluut het tandenpoetsen van de toekomst worden. Via Bluetooth 4.0 kan je tandenborstel een verbinding maken met een app op je smartphone. Deze app is gewoon gratis te downloaden en is zowel voor een iOS als Android besturingssysteem beschikbaar.

Zodra er contact is houdt de app al je poetseigenschappen en activiteiten bij, en geeft op basis daarvan direct tips. Jouw unieke poetsinformatie wordt bovendien opgeslagen, en die kun je bijvoorbeeld meenemen naar je tandarts bij de eerstvolgende controle. Die kan op zijn beurt weer een persoonlijk tandartsadvies in de app programmeren; dat je vaker mooral-b, pro, 7000, smartseries, elektrische, tandenborstelet flossen bijvoorbeeld. De app herinnert je daar dan voortaan aan.

Daarnaast heeft de app ook een aantal leuke entertainmentfuncties, terwijl je staat te poetsen kan je bijvoorbeeld de actuele weersvoorspelling en verkeersinformatie krijgen. Overigens hoéf je bij deze bijzondere borstels niet perse contact te maken met je app. De borstel zelf kan in haar eigen geheugen de informatie tot twintig poetsbeurten opslaan. Vanaf nu zijn deze unieke ‘Smartseries’ borstels met Bluethooth Connectivity bij Tandartsplein verkrijgbaar. Zoals de Oral-B PRO 7000 Black Smartseries.

Beter poetsen door de nieuwe Oral-B crossaction borstel

Dan de tweede innovatie. De bovengenoemde borstels van de Oral-B Smartseries hebben zich behalve met het Bluetooth vernuft ook op poetsgebied ontwikkeld, door je maar liefst zes verschillende poetsstanden te bieden. Maar om deze standen te optimaal te kunnen gebruiken is er een nieuwe opzetborstel ontwikkeld. Ook met deze opzetborstel is Oral-B uniek, de haartjes van de nieuwe Crossaction Borstel staan namelijk in een hoek van 16 graden. Oral-B heeft ontdekt dat dit de perfecte hoek is om meer tandplak te verwijderen dan ooit, en tegelijkertijd de beste hoek is om tussen de tanden te komen. Daarnaast hebben de haartjes van de opzetborstels verschillende lengtes, om geen enkel plekje van je tand én je tandvlees onaangeroerd te laten. Deze nieuwe opzetborstels worden standaard bij de Smartseries borstels geleverd, maar zijn op Tandartsplein ook los verkrijgbaar.

De nieuwe Oral-B elektrische tandenborstels

Oral-B heeft maar liefst 10 nieuwe elektrische tandenborstels geïntroduceerd, verdeeld in twee verschillende poetstechnieken (3D Roterend & TriZone), te weten:

PRO – 3D Roterend & Pulserend
© 2024 Tandartspraktijk De Elementen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Google Zoeken