Nieuws bij onze tandartsenpraktijk

We hebben nieuws bij onze tandartsenpraktijk: we hebben onze activiteiten uitgebreid met implantologie! Dit betekent dat we nu nog meer kunnen doen om onze patiënten te helpen met hun tandheelkundige zorg. We zijn verheugd om deze nieuwe dienst aan te bieden en we willen graag meer vertellen over implantologie en wat het voor u kan betekenen.

Implantologie is een tak van de tandheelkunde die zich richt op het vervangen van verloren tanden en kiezen door middel van implantaten. Een implantaat is een titanium schroef die in de kaak wordt geplaatst en fungeert als de wortel van de tand of kies. Op deze schroef kan dan een kroon, brug of zelfs een volledig kunstgebit worden geplaatst. Implantaten zijn een duurzame en natuurlijk uitziende oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen.

Implantaten als oplossing voor uw gebit

Implantaten kunnen de oplossing zijn voor uiterlijke problemen of voor irritaties aan uw gebit, zoals het niet meer goed kunnen kauwen. Om de problemen te verhelpen moeten kunsttanden zoals een kroon, brug of overkappingsprothese geplaatst worden, op een solide basis. Deze basis kan een bijgeslepen tand zijn die afgebroken was en daarom vervangen moest worden, maar het kan ook een implantaat zijn.

Hieronder de verschillende mogelijkheden:

  • Een tand of kies vervangen
  • Meerdere tanden of kiezen vervangen middels een brug op implantaten
  • Alle tanden en kiezen vervangen door middel van een klikgebit

Implantaten

Heeft u interesse in een behandeling met implantaten, of wilt u meer weten over of implantologie,  dan kunt u de praktijk bellen voor het inplannen van een eerste consult.  Tijdens dit consult zal er gekeken worden of implantologie voor uw gebit een goede keuze is. Er zal een behandelplan en kostenbegroting worden gemaakt en u krijgt alle informatie over de procedure.

© 2024 Tandartspraktijk De Elementen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Google Zoeken